Loading

wait a moment

Best verkochte motoren van Nederland

yamaha motor

Vorig jaar was een bijzonder jaar, ook in de motorbranche. Ook de motordealers moesten dicht en konden dus minder verkopen. Toch besloten nog een redelijk aantal mensen motoren aan te schaffen. Dit zorgde natuurlijk ook voor een toename in het aantal motorverzekering. Ben je nog op zoek naar een goedkope motorverzekering? Motorverzekering berekenen? Of direct een motorverzekering afsluiten? Je vind het allemaal online bij Direct Motor Verzekeren! 

In deze blog hebben wij een lijstje gemaakt met de best verkochte motoren in Nederland van vorig jaar. 

Nummer 1: BMW R1250GS

De meest verkochte motor van 2020 is de BMW R1250GS. Van deze populaire motor werden er maarliefst 983 verkocht. Hiermee is deze machine met afstand de best verkochte motor in Nederland. Deze motor is al 40 jaar erg populair en het ziet er niet naar uit dat dit minder gaat worden de komende jaren. De mooie LED-verlichting geeft de motor een prachtige uitstraling. 

Nummer 2: Yamaha MT-07

De nummer 2 op de lijst is de Yamaha MT-07. Deze motor werd 494 keer verkocht vorig jaar. Door de prachtige 690 cc CP2-motor en een goede wendbaarheid zijn veel mensen weg van deze motor. De Yamaha MT-07 is dus niet voor niets het best verkochte Yamaha model. 

Nummer 3: Kawasaki Z900

Op nummer 3 in de lijst staat de Kawasaki Z900. Van dit model werden er vorig jaar 439 verkocht, net iets minder dan de Yamaha MT-07. Sinds de release van het model is het razend populair. Al jaren staat dit model in de lijst met best verkochte Naked bikes. In 2020 heeft de Z900 een nieuw design gekregen. De motor ziet er erg gelikt uit met dit nieuwe design. De Z900 wordt vooral veel verkocht door goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *