Loading

wait a moment

Easy riders

Een chopper shop is anders dan andere motorshops. Een chopper shop is een motorwinkel die is gespecialiseerd in choppers. Choppers zijn zware motoren die ook vaak in trek zijn bij motorclubs. Een film waar de chopper een grote rol in kreeg was Easy Rider. Na deze film hebben de motoren die werden gebruikt in de film ook de naam easy riders gekregen. Mocht je iets nodig hebben voor jouw chopper, of ben je geïnteresseerd in het kopen van een chopper, dan is het verstandig om naar een chopper shop te gaan. Daar zitten meestal de professionals met de meeste kennis van dit specifieke type motor. 

Kawasaki Heavy Industries

Kawasaki is een toonaangevend merk dat over de hele wereld te vinden is, met name in Azië, Europa en Noord-Amerika. Het motor merk kawasaki verkoopt verschillende populaire motoren. Al deze motor worden gemaakt door Kawasaki Heavy Industries. Deze Japanse multinational staat niet alleen bekend als fabrikant van motoren, maar ook als fabrikant van zwaar materieel, lucht- en ruimtevaart- en defensie uitrusting en schepen. Voor de ruimtevaart maken ze bijvoorbeeld vliegtuigen, helikopters en simulatoren. Wat veel mensen niet weten is dat kawasaki ook ruimtesystemen en straalmotoren maakt. Het is natuurlijk niet gek dat een bedrijf dat zo veel grote machines maakt, een van de populairste motoren ter wereld produceert. 

Koop onderdelen in Nederland

Ook onderdelen harley davidson kun je tegenwoordig makkelijk online bestellen. Je kan de onderdelen bij verschillende webshops bestellen en zelfs bij Harley Davidson zelf. Het klinkt misschien logisch om de onderdelen bij Harley Davidson zelf te bestellen, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. In ieder geval niet vanuit Nederland. Omdat de onderdelen niet in Nederland gemaakt worden, kan de levertijd van de onderdelen enorm lang zijn als je bij Harley Davidson zelf bestelt. Het is dus zeker aan te raden om ook originele Harley Davidson onderdelen gewoon bij Nederlandse webshops te bestellen. Doordat zij een voorraad aanhouden, kan het je veel levertijd schelen. 

Gashendel onderhouden

Het onderhoud van een gashendel bobber van een motor is eenvoudig als je weet wat je moet doen. Het eerste wat je moet doen is uitzoeken wat er precies nodig is om een gashendel van een motor te smeren. Elke motor heeft een gashendel nodig en deze moet regelmatig gesmeerd worden. Naast het regelmatig smeren van de gashendel, is het belangrijk om in de gaten te houden of de gashendel nog wel naar behoren werkt. Smeer je regelmatig, maar is werkt de gashendel niet zoals je zou willen? Ga dan meteen langs de garage. Een defecte gashendel kan gevaarlijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *