Loading

wait a moment

Heerlijk in je vrije tijd rondcruisen

Een chopper is ook ideaal om met vrienden in je vrije tijd lekker rond te cruisen, voordeel is dat je met e-Choppers nooit vast staat in het verkeer. Zonder helm kun je door het verkeer toeren, op weg naar je vrienden om een leuke rit te maken. Met je smartphone in de houder kun je nooit de weg kwijt raken, opladen is door de USB oplader ook geen probleem terwijl je aan het rijden bent. Door de actieradius van 70 km sta je niet snel stil en kun je een flinke tour maken. 

Op de automatische piloot

Lange ritten rijden is met de e-Choppers een fluitje van een cent, gelukkig hoef je door de aanwezige cruise control niet continu het gas vast te houden. Heerlijk ontspannen rijden met een muziekje aan, of maak een praatje met je vrienden onderweg. Omdat de chopper is voorzien van brede banden, kun je zowel op verharde als onverharde wegen rijden. Stippel een leuke route uit om te rijden met je vrienden, en je hebt een leuke dag met elkaar.

Afneembare accu

Nadat je een leuke rit hebt gereden, of je bent op de plaats van bestemming kun je accu van je chopper afhouden. Deze is in slechts 3 uur weer volledig vol, sluit de accu aan op een normaal stopcontact en deze laadt snel weer op. Omdat de e-Choppers een alarm klasse 3 hebben, kun je de chopper met een gerust hart ergens neerzetten. Zodra je het alarm inschakelt blokkeert het achterwiel, zodat je er niet meer mee kunt rijden of lopen. Ook het geluid van het alarm zal dieven afschrikken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *