Loading

wait a moment

Is een taxi pachten een goed idee?

Een taxi pachten is een heel goed idee het geeft je veel voordelen. Alleen weet je niet goed waar je een taxi kunt gaan pachten. Blueplates kan je heel goed helpen hun hebben een heel groot online platform voor zowel beginnende en ervaren taxichauffeurs.

In Nederland heb je een aantal wetten die gelden voor taxichauffeurs een van die weten zegt dat je als taxichauffeur maar twaalf uur op een dag mag rijden in een auto. Deze regel is er natuurlijk voor je eigen veiligheid en die van de andere die in de auto zitten. Alleen het is heel vervelend als jij een taxi huurt voor een paar dagen en je mag maar de helft van de dag rijden want je betaald wel gewoon voor de volle dagen. Een taxi pachten is daarom de perfecte oplossing. Als je een taxi pacht betaal je alleen voor het moment als je rijd en de auto ook echt nodig hebt. 

Als je ervoor kiest om een taxi te pachten dan moet je wel een overeenkomst gaan afsluiten. Dat kan je heel makkelijk via de app van Blueplates. Dan kies je een mooie taxi uit die dan ook beschikbaar is. Als je een auto pacht geeft het je voordelen je betaald alleen als je de auto gebruikt. Het is dan ook echt een hele goede optie als je geen geld hebt voor een auto te kopen of te leasen is een taxi pachten de beste optie. 

taxi pachten

Niet zonder reden 

Een taxi pachten is niet zomaar iets en om die reden zitten er wel een aantal eisen aan vast waar je aan moet voldoen. Je moet dan ook minimaal 3 jaar lang in het bezit zijn van een rijbewijs b. Die drie jaar hanteren we omdat we geen ongelukken willen maken en er toch wel veel mensen bij jou in de auto kunnen komen heb jij de verantwoordelijkheid. Je moet ook 21 jaar of ouder zijn te kunnen pachten bij Blueplates. 

Een taxi pachten bij Blueplates is heel voordelig je kan er al een pachten voor maar 4,99 euro per uur. Dat is stukken goedkoper dan wanneer je een auto least of koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *