Loading

wait a moment

Lifehacks die het leven makkelijker & sneller maken

fietsen

In deze blog behandelen we een aantal ‘lifehacks’. Heb je geen idee wat een lifehack is? Een lifehack is een interessant woord voor een handig weetje. Lifehacks (of handige weetjes) maken het dagelijkse leven een stuk makkelijker. 

Sneller fietsen 

Heb je momenteel een ‘gewone’ fiets en gaat het je niet altijd hard genoeg? De elektrische fiets is sterk in opkomst, maar vergt ook een hele investering. Wist je dat het ook mogelijk is om van een gewone fiets een elektrische fiets te maken? Jazeker! Met een ombouwset is het mogelijk (bekijk de ombouwset elektrische fiets). Door van je gewone fiets een elektrische fiets te maken, ontvang je trapondersteuning. Je fietst eenvoudig 25 kilometer per uur, zonder je een eind in de rondte te trappen. Gaat 25 kilometer per uur op de fiets je niet hard genoeg? Dan is je elektrische fiets opvoeren een goed idee! 

Een document scannen via je mobiele telefoon

Heel af en toe komt het voor dat je een document wil scannen. Bijvoorbeeld als je een nieuw telefoonabonnement aangaat of als je een vakantie boekt. Gelukkig digitaliseert de wereld en komt dit steeds minder vaak voor. Heb jij toch een scanner nodig? Je hoeft er niet speciaal een aan te schaffen. Via je smartphone kun je met diverse apps ook een scan maken. Heb je een iPhone? Dan zit de optie om te scannen bij de optie ‘notities’. Heb je een Samsung smartphone? Download dan een gratis app in de Play Store! 

Veiligheidshamer aan het plafond van je auto bevestigen

Een veiligheidshamer zorgt ervoor dat je de ruiten door kunt slaan. Bijvoorbeeld wanneer je met je auto in het water terecht komt. Kom je met je auto in het water terecht? Vaak ligt de auto op zijn kop. Door de veiligheidshamer aan het plafond te bevestigen kun je er makkelijker bij.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *