Loading

wait a moment

Maakt u al gebruik van een stromer?

Als eigenaar van een bedrijf van 25 medewerkers en groot voorstander van gezond leven waarbij in mijn ogen bewegen een van de grootste factoren is, heb ik onlangs besloten om speedbikes oftewel een stromer te gaan aanschaffen voor alle medewerkers, ongeacht of ze deze stromer nu gebruiken of niet. Door fietsuitjes met elkaar te gaan inplannen en door als eerst een workshop te gaan volgen met zijn allen hoopte ik dat ook de ‘luie’ mensen onder ons aangespoord zouden worden om ook hieraan mee te gaan doen. Op stromerpedelec.nl bieden ze de stromer aan in verschillende modellen. De snelheid die deze fiets kan halen is geweldig; rond de 50 km/u en met een actieradius van wel 180 km/u en een laadtijd van rond de 5 uur is dit toch een fiets om u tegen te zeggen. De stromer ziet er prachtig uit. De stromer heeft 27.5 inch wielen, en een strak frame. De stromer ziet er heel sportief uit en ik moet eerlijk zeggen dat ik gelijk zin had om erop te springen en een proefritje te gaan maken. Iets dat ook nog eens mogelijk is bij deze site. De stromer heeft een accu van in ieder geval 500 Watt en vanaf 670 W vermogen. Met de stromerapp krijgt u via Bluetooth verbinding met de fiets om uw ritdate makkelijk uit te kunnen lezen. De stromer is ook met de app te ontgrendelen dus hij is helemaal sleutelloos, of keyless zoals het bedrijf het zelf noemt. Er zijn verschillende rijprogramma’s te kiezen, zelfs gepersonaliseerde! Ze worden standaard rijklaar afgeleverd en nog eens gratis ook. Na het configureren van uw stromer plant u een proefrit, u ontvangt dan een voorstel, uw stromer wordt geleverd en voila! U medewerkers, en u misschien ook wel, kunnen zo de weg op. Ze bieden een mooi zakelijk voordeel en ook de mogelijkheid om een lease-auto in te ruilen voor de stromer. De extra voordelen zijn natuurlijk sowieso het laten staan van de auto, maar met ritten vanaf 40 kilometer en het omzeilen van files zijn uw medewerkers nog steeds bijna even snel op het werk en dus niet te laat.

De stromer als snel alternatief voor de auto

Natuurlijk stappen mensen snel in een auto, maar om het milieu te ontzien en om fitter en energieker te worden is deze speedbike zeker een goed alternatief. Neem daarbij de zakelijke voordelen en het feit dat deze fietsen ook nog eens particulier kunnen worden geleased. De fietsen rijden heerlijk en ik kan u aangeven dat we heel goed geholpen zijn met advies op maat.

Ook interesse in een stromer pedelec gekregen?

Wilt u meer weten over dit product, dan raad ik deze website van harte aan, omdat:

  • Er zakelijk voordeel aan vastzit.
  • Het een goed alternatief voor de auto is.
  • U het vooruitzicht heeft op minder verzuim door fittere, gezondere medewerkers!

Natuurlijk is het een stap waar u even goed over na moet denken, dat heb ik zelf uiteraard ook gedaan. Maar ik heb nog geen moment spijt van deze stap gehad, mijn medewerkers, en ik zelf ook, zijn heel tevreden met de speedbike. Wat een verademing, wat heerlijk om lange afstanden te fietsen. En wat zijn uw medewerkers trots als ze op die manier de auto kunnen laten staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *