Loading

wait a moment

Motor verzekeren voor wanneer het nodig is

Het is geen geheim, je omgeving zegt het vaak genoeg tegen je. Het rijden op een motor kan een gevaarlijke hobby zijn. En al helemaal als je vaker op een motor rijdt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan. Hierbij vielen jaarlijks gemiddeld rond de 80 doden per jaar in de jaren na 2000! Gelukkig neemt het aantal ongevallen en daarmee het aantal doden onder de motor fanaten zoals jij af. Waarom vraag je je af? Moeilijk te zeggen. Maar wat wel zeker is, is dat het aantal motor verzekeringen is toegenomen en daarmee het aantal dodelijke slachtoffers is teruggedrongen naar gemiddeld zo'n 24 per jaar. Dit zijn er nog steeds 24 teveel, en Motoport verzekering doet er alles aan om dit aantal terug te brengen naar de stabiele 0. Wil je weten hoe ze dat doen? Lees dan gerust verder!

Chaos, hectiek en onzekerheid

Wist je dat er steeds meer weggebruikers bijkomen? Alleen al in het jaar van 2018 naar 2019 zijn er in Nederland 227.000 wegvoertuigen bijgekomen! Dat zijn 227.000 mogelijke bedreigingen voor de meest kwetsbare weggebruiker. Namelijk jij, de motorfanaat in hart en nieren. Maar dit is informatie die je misschien al wist. Je merkt het nota bene zelf ook al. Je bent aan het touren door de Limburgse heuvels, door de duinen van Noord-Holland of langs de rustgevende wateren van Zeeland, en dan ineens knijp je de rem in na het zien van iets vanuit je ooghoek! Een automobilist sneed je net met gevaar voor jouw leven af. Zet je toch aan het denk niet waar? Hoe had het anders kunnen aflopen? Wat was er gebeurd als het wel slecht was afgelopen? Lees verder voor meer zekerheid!

Stabiliteit, veiligheid en zekerheid

Hét antwoord op je vraag kan je zelf ook wel bedenken. Stabiliteit, veiligheid en zekerheid zijn de drie belangrijkste zaken die je kan hebben na een ongeluk, naast de liefde van je naasten natuurlijk. Het hebben van deze drie is dan ook zeker geen luxe. Maar hoe krijg je ze denk je. Als je bijvoorbeeld een leuk dagje uit hebt in het weekend en aan het rondneuzen bent in de motorzaak, dan kan meteen even informeren naar een Motoport verzekering om te zorgen dat je ook meteen gegarandeerd bent van de stabiliteit, veiligheid en zekerheid die iedere motor fanaat verdient. Want in het aantal weggebruikers stijgt nog steeds, maar dat betekent niet dat jouw veiligheid achteruit hoeft te gaan.

Check de motorverzekering van MotoPort:
https://motoportnoriskverzekering.nl/motor-verzekeren/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *